Resultados de la búsqueda

Gestions immobiliàries

SERVEIS by SERVIMUR

T’oferim totes les opcions que puguis necessitar en els teus processos immobiliaris. Des del primer moment i fins l’últim detall posem a la teva disposició els nostres serveis.

· TAXACIONS OFICIALS i VALORACIONS

La taxació és un document legal que certifica el valor d’un immoble, requereix utilitzar un barem oficial i ser subscrit per un tècnic habilitat. La valoració d’un immoble consisteix a estimar-ne el preu més adequat, en relació amb les seves característiques i estat del mercat immobiliari en un moment concret.

· CERTIFICATS D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA (C.E.E)

Document oficial, redactat per un tècnic competent, que necessitaràs obligatòriament quan vulguis vendre o llogar un immoble del qual n’ets el propietari o propietària. Aquest certificat inclou informació objectiva sobre les característiques energètiques de l’habitatge.

· CÈDULES D’HABITABILITAT

Acte administratiu en virtut del qual s’acredita que un habitatge és apte. Aquesta acreditació és imprescindible en tot acte de lloguer, compra-venda o transmissió d’un habitatge, a més de ser necessària per donar d’alta els subministraments bàsics.

· ASSEGURANCES PER LA LLAR

Tant si ets propietari/ària com llogater/a, protegeix el teu immoble, les assegurances pels immobles posseeixen diferents cobertures, i nosaltres t’assessorem perquè triïs la millor opció d’assegurança pel teu habitatge.

· MANTENIMENTS D’IMMOBLES

Manteniment preventiu, manteniment correctiu, manteniment predictiu, execució de maniobres, ajustaments i correccions, detecció d’anomalies…, etc. Cuidem els vostres immobles com si fossin nostres.

· REFORMES I INTERIORISME

El nostre compromís és absolut i inclou tota mena de serveis de rehabilitacions i reformes en projectes immobiliaris, per ajustar-nos a les vostres necessitats.

Teulades i cobertes; rehabilitació de terrasses; aïllaments tèrmics; impermeabilitzants; reformes de façanes i patis (pintura, morters, aïllaments tèrmics, neteges…, etc.) Reparacions i reconstruccions en general; demolicions; reconstrucció de sòls; parets; pintura; il·luminació, portes; finestres; persianes…, etc. Projectes d’interiorisme, decoració d’espais…, etc.

Busques solucions? HOLA SERVIMUR! 

 

 

  • Buscar Propietats

    0 € a 1.500.000 €

Podem ajudar-te?

Comparar propietats