Cerca avançada
Resultados de la búsqueda

Avís Legal, Política de Privacitat i Política de Cookies

Avís Legal

Montserrat Mur Pérez, amb CIF / NIF número: 35060122A i adreça carrer Ató Bisbe 4 local E, 08500 – Vic (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines web de: https://servimur.cat

Amb els límits establerts a la llei, Montserrat Mur Pérez no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que conté la seva pàgina web.

Els continguts i informació no vinculen a Montserrat Mur Pérez ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d’Internet de Montserrat Mur Pérez pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres, parts que Montserrat Mur Pérez no pot controlar. Per tant, Montserrat Mur Pérez no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de Montserrat Mur Pérez o dels seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Montserrat Mur Pérez.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Montserrat Mur Pérez ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Montserrat Mur Pérez amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web.

L’informem també que té la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: marqueting[at]servimur.cat o a l’adreça: carrer Ramon Soler, 3, 08500 – Vic (Barcelona).

 

Protecció de dades de caràcter personal segons el RGPD

Montserrat Mur Pérez, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web: https://servimur.cat, s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de Montserrat Mur Pérez.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Montserrat Mur Pérez.

Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

Montserrat Mur Pérez adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests, i derogant l’antiga LOPD, la nova Llei Orgànica 3/2018, de 5 desembre, de Protecció de dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD).

L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar el mateix usuari a través del correu electrònic: marqueting[at]servimur.cat o a l’adreça: carrer Ató Bisbe 4 local E, 08500 – Vic (Barcelona)

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Montserrat Mur Pérez.

Finalitat del tractament de les dades personals

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

Montserrat Mur Pérez, tractà les teves dades personals recaptades a través del lloc web: https://servimur.cat, amb les següents finalitats:

 • 1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través d’https://servimur.cat, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
 • 2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a https://servimur.cat
 • 3. Remetre butlletins d’informació (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de servimur.cat i del sector.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça abans esmentada.

Els camps d’aquests registres són d’ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Quant temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

 • 1. La sol·licitud d’informació i / o la contractació dels serveis de Montserrat Mur Pérez, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
 • 2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura d’aquesta, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a l’efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Montserrat Mur Pérez, llevat obligació legal.

Com encarregats de tractament, tenim contractats als següents proveïdors de serveis, havent-se compromès al compliment de les disposicions normatives, d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:

* Nota: Per a visualitzar el contingut de la següent pàgina serà requisit previ omplir els encarregats de tractament. Aquest tràmit ho pot fer en la pestanya «ENCARREGATS» i posteriorment fent clic al botó «+ Nou encarregat».

Dades recopilades per usuaris dels serveis

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d’allotjament compartit, Montserrat Mur Pérez no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari de l’RGPD.

Retenció de dades en conformitat a la LSSI

Montserrat Mur Pérez informa que, com a prestador de servei d’allotjament de dades i en virtut del que estableix la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per identificar l’origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació de servei. La retenció d’aquestes dades no afecta el secret de les comunicacions i només podran ser utilitzats en el marc d’una investigació criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a disposició dels jutges i / o tribunals o del Ministeri que així els requereixi.

La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l’Estat es farà en virtut al que disposa la normativa sobre protecció de dades personals.

Drets de la propietat intel·lectual https://servimur.cat/

Montserrat Mur Pérez és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, know how i tots els altres drets guardaran relació amb els continguts de la pàgina web https://servimur.cat i els serveis oferts en aquesta, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, de la pàgina web https://servimur.cat sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del programari

L’usuari ha de respectar els programes de tercers posats a la seva disposició per Montserrat Mur Pérez, tot i ser gratuïts i / o de disposició pública.

Montserrat Mur Pérez disposa dels drets d’explotació i propietat intel·lectual necessaris del programari.

L’usuari no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el programari necessari per a la prestació de servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada d’aquests.

Per a tota actuació que excedeixi el compliment del contracte, l’usuari necessita autorització per escrit per part de Montserrat Mur Pérez, quedant prohibit a l’usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de Montserrat Mur Pérez, assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d’una actuació negligent o maliciosa per part seva.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l’ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per Montserrat Mur Pérez i, en particular de:

 • La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
 • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de Montserrat Mur Pérez, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
 • Els cracks, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.
 • La recollida i / o utilització de dades personals d’altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes.
 • La utilització de servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l’enviament de correu massiu no desitjat.

L’usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut de la seva web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d’hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referència a propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors.

L’usuari és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei en línia, comerç electrònic, drets d’autor, manteniment de l’ordre públic, així com a principis universals d’ús d’Internet.

L’usuari indemnitzarà Montserrat Mur Pérez per les despeses que generés la imputació de Montserrat Mur Pérez en alguna causa que fos responsabilitat a l’usuari, inclosos honoraris i despeses de defensa jurídica, fins i tot en el cas d’una decisió judicial no definitiva.

Protecció de la informació allotjada

Montserrat Mur Pérez realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats en els seus servidors, però no es responsabilitza de la pèrdua o l’esborrat accidental de les dades per part dels usuaris. De la mateixa manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuaris, ja que les dades esmentades podrien haver estat suprimits i / o modificats durant el període de temps transcorregut des de l’última còpia de seguretat.

Els serveis oferts, excepte els serveis específics de backup, no inclouen la reposició dels continguts conservats en les còpies de seguretat realitzades per Montserrat Mur Pérez, quan aquesta pèrdua sigui imputable a l’usuari; en aquest cas, es determinarà una tarifa d’acord amb la complexitat i volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació de l’usuari.

La reposició de dades esborrades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a Montserrat Mur Pérez.

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. Montserrat Mur Pérez no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris d’aquestes.

En el cas d’usuaris amb els quals hi hagi una relació contractual prèvia, Montserrat Mur Pérez sí que està autoritzat a l’enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Montserrat Mur Pérez que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l’usuari, després d’acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d’atenció al client.

Montserrat Mur Pérez informa sobre l’ús de les cookies a la seva pàgina web: https://servimur.cat

Què són les cookies?

Les cookies són arxius que es poden descarregar en el seu equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d’altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari i millorar el servei ofert.

Tipus de cookies

Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin es poden distingir dos tipus:

 • Cookies pròpies:
  Aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
 • Cookies de tercers:
  Aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.

En el cas que les cookies siguin instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor, però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com a cookies pròpies.

Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de:

 • Cookies de sessió:
  Dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari en una sola ocasió (p. ex. una llista de productes adquirits).
 • Cookies persistents:
  Les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la cookie, i que pot anar d’uns minuts a diversos anys.

Finalment, hi ha una altra classificació amb sis tipus de cookies segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes:

 • Cookies tècniques:
  Aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Cookies de personalització:
  Permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara serien l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
 • Cookies d’anàlisi:
  Permeten al responsable d’aquestes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, aplicacions i plataformes, per tal d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris del servei.
 • Cookies publicitàries:
  Permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris.
 • Cookies de publicitat comportamental:
  Emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, i això permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció de la mateixa.
 • Cookies de xarxes socials externes:
  S’utilitzen perquè els visitants puguin interactuar amb el contingut de diferents plataformes socials (facebook, youtube, twitter, linkedIn…, etc.) i que es generin únicament per als usuaris d’aquestes xarxes socials. Les condicions d’utilització d’aquestes cookies i la informació recopilada es regula per la política de privacitat de la plataforma social corresponent.

Desactivació i eliminació de cookies

Tens l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre equip. En desactivar les cookies, alguns dels serveis disponibles podrien deixar d’estar operatius. La forma de desactivar les cookies és diferent per a cada navegador, però normalment es pot fer des del menú Eines o Opcions. També es pot consultar el menú d’Ajuda del navegador on pots trobar instruccions. L’usuari podrà en qualsevol moment triar quines cookies vol que funcionin en aquest lloc web.

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador:

 • Microsoft Internet Explorer o Microsoft Edge:
  http://windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/Block-or-allow-cookies
 • Mozilla Firefox:
  http://support.mozilla.org/es/kb/impedir-que-los-sitios-web-guarden-sus-preferencia
 • Chrome:
  https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=es
 • Safari:
  http://safari.helpmax.net/es/privacidad-y-seguridad/como-gestionar-las-cookies/li>
 • Opera:
  http://help.opera.com/Linux/10.60/es-ES/cookies.html

A més, també pot gestionar el magatzem de cookies al seu navegador a través d’eines com les següents

 • Ghostery:
  www.ghostery.com/
 • Your Online Choices:
  www.youronlinechoices.com/es/

Cookies utilitzades en https://servimur.cat

A continuació s’identifiquen les cookies que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

Cookies tècniques

Acceptació de la Política de cookies

servimur.cat, assumeix que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant això, mostra informació sobre la seva Política de cookies a la part inferior o superior de qualsevol pàgina del portal amb cada inici de sessió amb l’objecte que vostè sigui conscient.

Davant d’aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

 • Accepta galetes:
  No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina de portal durant la present sessió.
 • Tancar:
  S’oculta l’avís en la present pàgina.
 • Modificar la seva configuració:
  Podrà obtenir més informació sobre què són les cookies, conèixer la Política de cookies de: https://servimur.cat i modificar la configuració del seu navegador.
 • Buscar Propietats

  0 € a 1.500.000 €

Podem ajudar-te?

Comparar propietats